Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku TV Barrandov útočí na Českou televizi, ta se brání přes Twitter. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 9. 3. 2018 11:14

    Zann (neregistrovaný)

    jaká rozsáhlá konstrukce? Však se podívej na ČEZ, zdravotnictví, poštu, OKD, české dráhy a dříve Poldovku, ČKD, Vítkovice ... všechno to prodal a teď to všechno nějakou formou dotuje :-D Něco teda už ne, něco dotovat přestali a tak to už návno chcíplo, protože to prostě prodali niemandům a lemplům. Ono je úplně jedno jestli to nazveš pronájem, dotace, nebo "platím za někoho dluhy", pořád je to tak, že z tvých daní se platí stát průsery vlád za posledních 30 let, tak proč by se to samé nemohlo stát s ČT? Nevidím jediný důvod. A když byla řeč o Barrandově a pominu fakt, že sám Soukup prohlásil že si tu televizi pořídil aby měla Brožová kde hrát, tak ta taky stojí za hovno, protože tam není ani to málo dobrého co na ČT a víš určitě, že si to ta TV ufinancuje sama? Já bych to tak určitě netvrdil ...