Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku TV Barrandov útočí na Českou televizi, ta se brání přes Twitter. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 9. 3. 2018 14:39

    Zann (neregistrovaný)

    @ tmbomino - Široké spektrum lidí mají všude, o tom to není. Když na jedné straně sedí Drtinová, což je naprostá katastrofa, Veselovský, to taký není žádný Lumen, ale alespoň pochopil že ten pořad není o něm ale o tom koho si tam pozval a o té mládé co tam je teď ani nemluvím ... nebo ten budulínek co emigroval k Seznamu, na jméno si nevzpomenu, všichni se Tváří jako by dělali nejméně pro to BBC a přitom je to normální talk show jakých je všude jak nas*áno. To už některé věci podobného typu na YT jsou daleko zajímavější. A ty tam přijdeš jako host, sedneš si, chceš něco říct a do řeči Ti permanentně skáče někdo kdo se tváří jako gestapák ... fakt zábava ... Ale z toho Ringo Čecha udělali onehdy dobrého idiota, jak ho vpodstatě online usvědčili z toho že podepsal antichartu, xindl :-D