Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku TV Barrandov útočí na Českou televizi, ta se brání přes Twitter. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 9. 3. 2018 14:48

    Crha (neregistrovaný)

    @Zann: Četl jsem celou tu jeho anarchokapilistickou příručku nebo co to bylo a je tam nelogické úplně všechno. Jen na mátkou co mi nejvíc utkvělo v paměti, nemáš pojištěnej barák protože na to nemáš prachy, začne hořet, přijedou hasiči uhasí to a vystaví ti fakturu. Na tu taky nemáš. Proč na ni nemáš, protože jdeš do práce ve které tě příjmou jen tehdy pokud seš schopen dělat za nějakou minimální mzdu. Jo ty chceš prachy na pojištění domu proti požáru, nasrat, vezmeme toho kdo ji nepotřebuje. A dalších x milion pičovin. Nejsem humanista a také volám po tom aby lidé nebyli humální a aby všichni zaměstnanci byli osvč aby věděli kolik do státu dávají a kolik z něj dostávají zpět. Ale anarchokapitalismus znamená jen jedno a to vládu bohatých a střední třída se sločí s chudáakama kteří nebudou mít právo v ničem. Prostě stávající struktury by se zabetonovali, né pomocí zákona ale pomocí síly a peněz. Pitomec seš sám, když takovýmu feťákovi naletíš. Už jen ta jeho úvaha, zfetovaná holka sedne do auta a někoho zabije a mi dáme na 6 let do vězení. A urza navrhuje jí dát státní vyznamenání a držet jí od kriminálu co nejdál. No co to je proboha za člověka? Trest má být výchovný, nikoliv aby za to žádnej trest nebyl.
    Prostě se ti z těch megawatů zavařila hlavička. Škoda že nevím kde pracuješ, rád bych nahlásil tvému zaměstnaateli čemu se věnuješ ve své pracovní době, vony by tě ti kraviny rychle přešli.