Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku TV Barrandov útočí na Českou televizi, ta se brání přes Twitter. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 10. 3. 2018 12:16

    Zann (neregistrovaný)

    @ Crha - :-D Ty jsi úplný idiot :-D Tak jak s teletem no ... Napsal já jsem někde, že Urzu obdivuju kvůli jeho anarchokapitalistickým vizím? Ukažmi kde pitomče a já se Ti tady předevšemi omluvím! Ještě, aby to pochopili i totální ignoranti Tvého kalibru, se Tě ptám "a viděls ho někdy? Mluvil jsi s ním? Víš o něm taky ještě i něco jiného než to co sis přečetl někde na D-FENSu?" Néé voe, nevíš nic, ještě se k tomu sám přiznáš, ale furt si budeš mlít ty svoje p*čoviny :-D Ty bys byl vynikající poslanec za TOP09, v hlavě na*rané a furt budou opakovat jedno a to samé dokola. Vlak je už dávno v cílové stanici a oni furt vyzívají "připravte se k odjezdu". Prosimtě, dej si pořádnou facku a než mi tady zase odpovíš nějakou stupiditou, tak zkus použít ten prejt co máš v lebce a alespoň si přečti na co vlastně odpovídáš :-D