Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku TV Barrandov útočí na Českou televizi, ta se brání přes Twitter. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 10. 3. 2018 12:39

    Harry.24

    Proto to v tomhle státě vypadá tak jak to vypadá, každý (i ten co neumí napsat slovo pointa) se montuje do věcí, kterým nerozumí. Mimochodem Miloš to už říkal v roce 2002 a podle debat v diskuzích s ním na 100% souhlasím - Zde citace: "Chtěl bych varovat před obecně rozšířenou a dalo by se říci populistickou iluzí, která vychází z názoru, že hlas lidu je hlasem božím a že to, co nespraví Parlament, spraví občané," řekl Zeman ve Federálním shromáždění v roce 1992, "To, co nyní řeknu, není projevem univerzitní povýšenosti ani sarkasmu. Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní nebo alkoholik. Zhruba polovina obyvatel této země má podprůměrný intelekt. Těmto lidem - je to tedy polovina národa - uniká ona složitá mnohotvárnost, komplementarita, mnohoznačnost světa,"