Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Technologie Nvidia DLSS v první hře, dostává ji Battlefield V. Brzy i Metro Exodus. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 13. 2. 2019 21:02

    Wendak (neregistrovaný)

    Na dozrávání prdím, navíc u Nvidie je podpora starších karet o dost mizernější než u AMD - ale to chápu, chtějí prodávat nové karty, ne udržovat a zrychlovat staré.
    Problém je, že RT už Nvidia slibuje půl roku a praktické využití je nula. DLSS se taky slibuje a pak je to průser (snad se to nějak doladí a nebude to tak okatý průser).
    Takže AMD slibuje, Nvidia slibuje... a kde nic tu nic. Chci si koupit nový 32" monitor a k němu novou grafiku, zatím mě ani jeden výrobce nepřesvědčil. Nvidia vůbec a AMD mě teď nahlodávají ty články o podvoltování. A jelikož mám na grafiku limit 20 tisíc, tak R. VII mírně vyhrává nad 2080, ale opravdu jen mírně. A kdyby udělali R VII s 8GB (HBM2 čipy s polovinou vrstev), a dali 3 litry dolů, tak beru hned.