Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Technologie Nvidia DLSS v první hře, dostává ji Battlefield V. Brzy i Metro Exodus. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 13. 2. 2019 22:40

    PetebLazar

    Nevím nakolik je přítomnost RT a DLSS v prvních hrách výsledkem přirozeného zájmu vydavatelů a nakolik je důsledkem (významné?) podpory ze strany Nvidie. Pokud budeme pro RTX a DLSS uvažovat v inteních RTX 2070+, tak tyto karty v současnosti dle HW Survey Steamu po cca 4 měsících od uvedení činí cca 0,6% GK jejich hráčů, zástupci předchozí generace GTX 1080+ se dostali za 2-3 roky na 4,2%. Pokud vezmene do úvahy omezenou exluzivitu AAA her na PC (portace z/na konzole asi bude častější případ), tak bych osobně žádný velký rozmach ve hrách zatím neočekával. Trochu mi to připomíná situaci s Mafia II, kde PhysX/APEX dostal do kolen i nejsilnější Geforce na trhu a nějaký wow efekt (pokud pomineme benchmark) se nekonal.