Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Technologie Nvidia DLSS v první hře, dostává ji Battlefield V. Brzy i Metro Exodus. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 14. 2. 2019 15:33

    hnizdo (neregistrovaný)

    Vetsi demagogie, nez "RT a DLSS technologie zatim nedavaji ocekavane vysledky"?

    https:​/​/www.overclock3d.net​/reviews​/software​/metro_exodus_pc_performance_review_​-_rtx_on​/7

    while Battlefield V​'s fancy reflections are beautiful, they do not have a profound impact on the game or its atmosphere. In Metro Exodus, things are different. The use of RTX Ray Tracing in this game is a BIG DEAL! In an atmospheric game like Metro changes in lighting can have a huge impact, adding extra mood to dialogue​-driven scenes or extra suspense as Artyom creeps up behind an enemy combatant.

    Nejen bublina nesplaskla, ale bylo naplneno zatim vse, co bylo slibeno. Hybridni RT v 4K@60, DLSS boost volitelne dle chuti kazdeho soudruha.

    Naopak kecy o 1080@60 na 2080Ti, coz mel byt preci od zacatku target, nam padly. To je jedine co nam splasklo. Dokonce tu mame full RT engine co si vystrih nejakej studak jako semestralku. :D

    Mozna se mene nimrat v deseti 16x zvetsenych screenech , a zkusit si to zahrat, 4K RT + HDR + gsync ;)