Hlavní navigace

Názor k článku Technologie Nvidia DLSS v první hře, dostává ji Battlefield V. Brzy i Metro Exodus od Alich - gogo1963 15.2.2019 at 9:25I kdyz si dvojiho metru...

  • 15. 2. 2019 10:09

    Alich

    gogo1963 15.2.2019 at 9:25
    I kdyz si dvojiho metru nejsem vedom, urcite mam svuj subjektivni pohled na vec a urcite jsem nejak zaujaty, to nepopiram. Nicmene neznam 100% objektivniho cloveka.
    Mne nevadi, ze mate nazor na nekoho, mne vadi ten zpusob komunikace. Misto “tak se tu ukazuje, ze jsi blb s nazorem predskolaka a jeste s mindraky a kecas hovna” se da pouzit treba “myslim si, ze nemluvite k veci, a ze nemate pravdu, podle ...tohoto zdroje... tu tvrdite nesmysly, protoze...” coz uz je pomerne prime, ale myslim stale slusne. Schvalne jsem to ale uvedl, protoze nekdy proste clovek potrebuje upustit. Rici nekomu “jste blb” je jednoduche, ale zrejme to vyvola reakci “vy jste jeste vetsi blb” - cemu si tak pomuzeme? Narozdil od “ja si myslim opak, proc si myslite vy ...neco...?” otevira prostor pro vzajemne pochopeni, ktere klidne muze koncit “rozumim, vy si tedy kupte cervenou kartu, pro me je vyhodnejsi zelena”. Proc je toto pro lidi tak tezke?