Hlavní navigace

Názor k článku Technologie Nvidia DLSS v první hře, dostává ji Battlefield V. Brzy i Metro Exodus od Alich - tombomino,Ano, ta logika "vlastnictvi HW, jinak nepis" je...

  • 15. 2. 2019 18:34

    Alich

    tombomino,
    Ano, ta logika "vlastnictvi HW, jinak nepis" je trochu slaba a v realu to mozne neni. Ja si treba v praci sahnu na HW, o kterem vetsina lidi ani nevi ze existuje, ale i tak o nem nemuzu rici, ze ho skutecne znam. Tedy az sem s vami souhlasim.
    "Detinskost" byla mozna myslena jen jako odlehceni situace, a i kdyby ne, ma cenu prilevat olej do ohne?

    KOCHREN,
    ja si myslim, ze kritik jste, protoze jste tu nejaky nazor na RTX radu vyjadroval. Jsem jim i ja. Kritik totiz neznamena "hater", nybrz clovek, ktery posuzuje danou vec / skutecnost / osobu / hru / ... a hodnoceni muze byt jak kladne, tak zaporne. Jestli si dobre pamatuji, tak jste vyjadroval i skepticke nazory ohledne RTX, coz by vas posunovalo vice do roviny toho, jak jste zrejme pochopil kritika. Ja chapu, ze tento clanek zase podrazdil hodne lidi, ale osobne jsem ten komentar od Jakima nebral utocne a to, i kdybych byl na seznamu jako 1. ;) Takze pokud vas hneva to, ze vas Jakim nazval kritikem, tak mu to zkuste vyvratit argumenty, nebo ten komentar ignorujte (nechcete-li ztracet cas), ale dalsi utok typu "lhari!" to urcite nevyresi. Co jste psal, nejaky ten pocitac uz jste za zivot slozil, tak zkusenosti mate, podelte se, nebo se nad tim povzneste :)