Hlavní navigace

Bing + Twitter = www.bingtweets.com

15. 7. 2009

Sdílet

Zdroj: Redakce

Microsoft se urputně snaží získat pozici Googlu v oblasti internetového vyhledávání. Proto spustil nový „rozhodovací engine“ a postupně přidává celou řadu dalších služeb. Poté, co do výsledků začlenil příspěvky aktivních mikrobloggerů, rozjíždí ve spolupráci s Federated MediaEN a mikroblogovací službou Twitter nový projekt.

Výsledkem jsou nové stránkyEN, které k vyhledávanému dotazu poskytnou i nejnovější tweety (příspěvky uživatelů Twitteru). Ve výsledku tak kupříkladu při zadání názvu nějakého filmu do vyhledávacího políčka vám Bing nalezne dobu promítání v nejbližším kině, zatímco Twitter doplní názory a pocity různých lidí, čímž zjistíte, zdali film vůbec stojí za zhlédnutí.

Nechybí seznam nejpopulárnějších témat rozdělených dle kategorií, abyste zůstali v přehledu co zrovna „frčí“. A pokud najdete něco opravdu zajímavého, z webu Bingtweets se o svůj objev můžete okamžitě podělit s ostatními na svém mikroblogu. Zdali tato funkce dopomůže překonat Google, ukáže jen čas. Zato už nyní Bing v návštěvnosti (v USA) překonává i takové portály, jako CNNEN, DiggEN, či samotný TwitterEN.

Zdroj: Bing Blog via Neowin