Hlavní navigace

BizSpark: Microsoft dává šanci začínajícím firmám

6. 11. 2008

Sdílet

Zdroj: Redakce

Začínající firmy, tedy takové, co mají roční příjem pod 1 milion dolarů a jsou mladší jak 3 roky, mají šanci získat doporučení do nového programu Microsoftu – BizSpark.

Těmto vybraným firmám Microsoft nabízí svůj serverový software zcela zdarma. Začínající podniky tak mohou využít celou řadu produktů, včetně Visual Studia, Windows Server, SQL Server a Office SharePoint Server. Redmondský gigant rovněž nabízí bezplatnou technickou podporu limitovanou na 2 problémy a neomezenou uživatelskou podporu.

Zdarma nabízené produkty mohou firmy využívat celé tři roky, pokud budou po celou dobu splňovat platné podmínky účasti. Při ukončení programu BizSpark je třeba zaplatit 100 dolarový poplatek, popřípadě přejít na placené verze softwarových produktů.

Microsoft věří, že tento program pomůže mnoha začínajícím firmám v jejich rozvoji. Při zakládání nového podniku tak firma ušetří na výdajích za software. Během trvání programu se mohou prosadit a začít vydělávat, a proto následná koupě plných verzí softwaru již nebude takovým problémem jako na počátku.

Zdroj: Fudzilla

Autor článku