Hlavní navigace

Blackberry L-Series na prvních kvalitních fotkách, objevily se ve Vietnamu

12. 12. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Blackberry se pomalu připravuje na uvedení nové řady telefonů, která bude poháněná novým systémem Blackberry 10. Zatím je jasné, že 30. ledna představí minimálně jeden smartphone, jenž ukazuje i na svých stránkách. Kromě něj se můžete podívat i na vzhled systému a jeho specifické funkce.

Na Vietnamském fóru se včera objevilo poměrně velké množství fotografií, na nichž je zachycen právě nový telefon Kanaďanů. I když není ani na jednom snímku spuštěný, na první pohled působí kvalitním dojmem. Levá hrana je vybavena kromě standardního microUSB konektoru i konektorem microHDMI pro výstup videa. Na zadním krytu je vidět anténa pro NFC a pod ním akumulátor s kapacitou 1800 mAh. Můžeme také říct, že telefon bude vyžadovat menší microSIM kartu a paměť bude možné rozšířit microSD kartou. Dvojice spojených tlačítek pro regulaci hlasitosti je navíc vybavena středovým tlačítkem Play/Pause pro snazší ovládání hudby.

Blackberry L-Series
Blackberry L-Series

  Blackberry L-Series Blackberry L-Series Blackberry L-Series Blackberry L-Series Blackberry L-Series Blackberry L-Series Blackberry L-Series

Zdroj: Tinhte.vn, GSMarena.com