Hlavní navigace

BleskMobil má už přes 300 000 klientů. K narozeninám chystá dárek

6. 11. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

BleskMobil zítra oslaví první narozeniny, loni 7. listopadu přišel jako vůbec první virtuální operátor v síti GSM. Ač nebyl nezávislý – značku, operátora i síť vlastní Telefónica, Ringier je pouze marketingovým partnerem – dokázal tehdy srazit ceny za volání i SMS a přinesl nejlevnější předplacenku. Veřejnost na to i díky silné kampani slyšela, a tak k BleskMobilu přešlo přes 300 000 zákazníků, nejvíce ze všech virtuálů.

Za rok své existence se BLESKmobil osvědčil jako kvalitní alternativa velkých operátorů. Když jsme ho v listopadu loňského roku spouštěli, bylo našim cílem oslovit co nejvíce nespokojených zákazníků. Myslím, že počet aktivovaných služeb svědčí o velkém úspěchu a věřím, že našich spokojených klientů bude stále přibývat.“ komentuje výročí BLESKmobilu Michal Táborský, ředitel rozvoje obchodu vydavatelství Ringier Axel Springer CZ.

CS24

 

Na pátek 8. listopadu chystá BleskMobil pro své stávající i nové zákazníky nějaký dárek, zatím utajenou výhodu. V průběhu roku operátor svoji nabídku příliš neměnil. Nejdříve prodloužil platnost kreditu z tří na šest měsíců, pak zlevnil dodatečná data, zrychlil připojení po vyčerpání limitu a přidal nové možnosti dobíjení. Základní ceník je ale stále stejný. Konkurence už šla s nabídkou níže, zareaguje i Blesk?

volání do všech sítí 2,50 Kč za min
tarifikace 60+1
SMS do všech sítí 1,50 Kč
MMS do všech sítí 5,00 Kč
data na den (50 MB) 20 Kč
data na měsíc (100 MB) 100 Kč
dodatečný balíček (100 MB) 50 Kč