Hlavní navigace

Brněnští vývojáři chtějí dobýt svět (nebo alespoň Sibiř) novou strategickou hrou Last Train Home

Sdílet

Vývojářské studio Ashborne Games sídlící v Brně představilo na akci PC Gaming Show novou strategickou hru zasazenou do dob 1. světové války, ve které budete vést československé legionáře vstříc nebezpečím.

Na herní akci PC Gaming Show přišlo na řadu i brněnské herní studio Ashborne Games, které svým trailerem představilo novou RTS (real-time strategie) záležitost zasazenou do doby 1. světové války. V této hře se budete věnovat zejména československým legionářům, hra má obsahovat i lehké prvky managementu a survivalu.

Na traileru hry je zajímavé to, že kombinuje filmové prvky s ukázkami přímo ze hry. V traileru tak hraje svoji roli funkční replika obrněného vlaku Legiovlak nebo spolek Československá obec legionářská, který dává traileru potřebný „šmrnc“ a během natáčení poskytoval důležité informace k danému tématu.

Pokud se nic nepokazí, hra Last Train Home vyjde ještě letos na videoherní platformě Steam. Konečnou cenu nám vývojáři zatím neukázali, víme pouze minimální hardwarové požadavky a to, že hra bude obsahovat mimo české titulky také plnohodnotný český dabing.