Hlavní navigace

Názor k článku Brno zavádí bezplatnou Wi-Fi v MHD. Uživatelé mohou spotřebovat 4 MB od Crha - 1, 2, 3, 4. 5... lidí co jezdí...

  • 1. 2. 2019 22:38

    Crha (neregistrovaný)

    1, 2, 3, 4. 5... lidí co jezdí MHD. Tak tady to vidíte, velcí hackeři, programátoři, vývojáři her, IT specialisté a jezdí mastnou tyčí a chodí jen tam kde je dosah WiFi nebo LTE aby si mohli přečíst co zas napsal milionář Crha. Ubožáci, co nemají na auto tu budou Crhu poučovat. Pokrytci. Měšťáčci. Mamánci. Mrňouskové. Mrťafové.
    Crhu vůbec nezajímá vozovej park dopravního podniku, protože naposledy jel MHD když si jel pro nový auto k dealerovi do Prahy a jel českými drahami Žralokem ve skoroprázným kupé. Připadal jsem si skoro jak king kong čul z koreje, že mám celej vlak jen sám pro sebe. Jo jel tam se mnou nějakej student ČVUT. Vyndal z baťůžku noťas, připojil se k ČD WiFi, a zapnul torrenty. A vy se divíte, že vám DPMB na zkušební provoz dá 4MB. Já se jim nedivím, ČR, země neomezených možností, kde můžete sdílet autorsky chráněný obsah ze šaliny/vlaku. Mít zákony jako ve Francii tak by šalinářa/strojvůdce zavřeli a ještě mu dali uhradit ušlý zisk ochrannému svazu autorskému a šalinu/vlak by pro jistotu nechali sešrotovat.
    Ale jo, jinak mě DPMB zajímá.... až jim vyfakturuju příplatek za těch šest prázdných chrániček pro optické trubky přidané do výkopu vedle multikanálů. Nestačí jim jedna, nebo dvě, musí jich mít rovnou šest... to bude byznys prodávat volné pakety v optice... Nebo odposlouchávat lidi pomocí optiky. Optika do každé domácnosti !