Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Procesor Intel Alder Lake je prý o 50 % rychlejší na 1 MHz než Skylake, Meteor Lake o 80 %. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 2. 6. 2020 15:37

    Wendak (neregistrovaný)

    @Simi
    Když to otočíš, tak je to to samý. mvladar, Vlko, Hnízdo (Obrmajer), píší úplně opačně než píšeš, takže záleží z jakého úhlu se na to podíváš. Evidentně chceš vidět jen tu stránku, kdy se AMD vyzdvihuje a Intel/Nvidia haní - a hrozně ti to vadí, ale opačně ti to nevadí (např. že vladar tu píše takový pitomosti).
    Navíc, když se mě něco líbí u Intelu/Nvidie, tak to pochválím taky - viz třeba DLSA 2 (jedničku jsem kritizoval a s vydáním verze 2 si ji zkritizovala i Nvidia) jsem psal, že se mi to velmi líbí a že to má budoucnost. Turinga se zastávat nebudu, protože prostě RT zatím nevěřím, že to někdo standartně používá, ale až bude větší výkon, tak proč ne. Intel jsem kupoval roky, ale teď je prostě mimo a ještě nějaký čas bude, ale zase jejich budoucí produkty, které zvětšují IPC jsem pochválil.
    Takže celkově si myslím, že je to přesně opačně než píšeš, to zarytí Intel/Nvidia fans nejsou ochotni přiznat, že AMD může vydat něco dobrýho.