Hlavní navigace

Bundle ke grafikám: Nvidia dává k novým GeForce zadarmo hru ze série Star Wars

20. 8. 2024

Sdílet

Nvidia Star Wars Outlaws bundle
Zdroj: Nvidia
Při koupi vyšších modelů GeForce RTX 4000 teď lze dostat jako bonus hru Star Wars Outlaws. Akce bude platit zhruba měsíc.

Před dvěma týdny jsme tu měli zprávu o „bundlu", neboli akci, kdy při koupi grafické karty dostanete jako bonus hru (anebo v tomto případě dvě hry) zadarmo. Akci spustila firma AMD. Teď na to odpovídá i Nvidia. Ta teď v létě dávala ke grafikám zadarmo asijsky laděnou hru Black Myth: Wukong, jenže akce vypršela včera. Dnes na ni ale navazuje další, takže možnost trošku si kompenzovat nemalou cenu dnešních GPU bude pokračovat.

Od dneška (20.8.) nabízí Nvidia jako bundle zadarmo hru Star Wars Outlaws, odehrávající se ve světě této slavné Lucasovské (respektive nyní Disneyovské) série. Jde o novou hru, která vyjde teprve 30.8. a Nvidia se chlubí tím, že podporuje různé její technologie, jako DLSS. V rámci akce je ke hře ještě přidaný kosmetický balíček Forest Commando Character Pack.

Dostat zadarmo ji budete moci k vybraným grafikám, ovšem jen těm z nové generace RTX 4000. Konkrétně to jsou karty GeForce RTX 4090, RTX 4080 a 4080 Super, RTX 4070 Ti, 4070 Ti Super a RTX 4070 a RTX 4070 Super. Tím výčet končí, k levnějším grafikám RTX 4060 a 4060 Ti nedostanete nic.

Akce se ale týká herních notebooků, u těch je aplikovatelná na modely s GeForce RTX 4090, RTX 4080 nebo RTX 4070. U desktopových karet také mohou hru zadarmo dostat i celé počítače, pokud v nich je dotčená grafika.

Nvidia Star Wars Outlaws bundle

Nvidia Star Wars Outlaws bundle

Autor: Nvidia

Jako obvykle je to ale podmíněno nákupem u některého ze spolupracujících obchodů, který vám musí k nákupu dodat papírově nebo elektronicky kód nebo kupon. Zkontrolujte si při koupi, jestli je hra zadarmo u vybrané položky uvedená. Tento kód pak teprve můžete použít k uplatnění nároku na hru. Pro Českou republiku Nvidia uvádí jako spolupracující obchody Alza.cz, TSBohemia.cz a Smarty.cz, na Slovensku je to Datacomp.sk.

Kupující hru dostane ve službě Ubisoft Connect, což znamená, že musíte mít účet u Ubisoftu, nebo si ho musíte vytvořit. Uplatnění se také provádí přes aplikaci GeForce Experience, takže musíte mít také účet u Nvidie (alternativně by snad měla fungovat beta verze Nvidia App). Program bude při vyzvednutí hry kontrolovat, zda máte v počítači grafiku, na kterou se akce vztahuje.

Akce bude končit 19.9., bude tedy trvat zhruba měsíc. Jako obvykle si ale dejte pozor na to, že kód má omezenou platnost, je třeba ho uplatnit do 31.10.

CS24

U konkurence je stále možné využít bundle, který se týká grafik Radeon, ale také procesorů Ryzen. K těm lze zadarmo dostat dokonce dvě hry a tuto možnost půjde využít ještě měsíc a půl (až do 5.10. letošního roku).

Zdroje: Nvidia (1, 2)