Hlavní navigace

Byla vydána aktualizace Flash Playeru 11.3. Firefox už by shazovat neměl

23. 6. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Adobe nedávno vydala novou řadu Flash Playeru 11.3, která obsahovala bezpečnostní vylepšení v podobě sandboxu pro Firefox. Naneštěstí se část uživatelů tohoto prohlížeče po aktualizaci potýkala s řadou problémů. Nepřehrávalo se jim video a v krizových situacích prohlížeč neváhal spadnout. Což je docela výkon, protože ohnivá liška běh zásuvným modulů odděluje, takže padající Flash Player za normálních okolností nemá na zbytek prohlížeče vliv. Mozilla pouze letmo zmínila, že s Adobe pracuje na řešení. Jak se zdá, opravená verze Flash Playeru už je venku, aniž by o tom Adobe řádně informovalo.

Tip: Adobe Flash Player 11.3 vyšel. Přináší režim sandbox pro Mozillu Firefox

Původní řada 11.3, která vyšla na začátku června, nesla označení 11.3.300.257. Tato verze nadále zůstává v platnosti pro všechny ostatní prohlížeče, konkrétně pro Chrome a Internet Explorace. Flash Player pro Firefox je obsažen v balíčku, jenž pokrývá také Operu a další prohlížeče. Tato edice však nyní ostatním malinko uskakuje, protože po vydání opravy nese číslo 11.3.300.262. Pokud tedy používáte prohlížeč od Mozilly, aktualizujte Flash Player. Pokud to ovšem automatický mechanismus již neudělal za vás. Nová verze by měla problémy s nestabilitou ve Firefoxu řešit.

 

Pokud nevíte, co za verzi zásuvného modulu váš prohlížeč obsahuje, přejděte na tuto stránku, kde uvidíte přehled aktuálních vydání spolu s informací o tom, které obsahuje váš počítač. Poslední Flash Player stáhnete z get.adobe.com/flashplayer. Vyřešily se aktualizací vaše problémy? Nebo snad Flash Player nadále zlobí?

MMF24

 

Zdroj: Softpedia