Hlavní navigace

Capturio: fotky z iPhonu vám přijdou domů poštou [mininávod]

30. 8. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

iPhone je pro mnohé jediným fotoaparátem, který si berou na dovolenou či na výlety. Do papírové podoby dnes svoje momentky převádí málokdo, pokud po tom však toužíte, nemusíte sahat zrovna po domácí inkoustovce. Capturio (App Store) za vás fotky vytiskne a pošle poštou.

Zvolte název Fotosady a vyberte rozměry fotografií, zkontrolovat si můžete i cenu U fotek můžete provést i základní úpravy jako je ořez nebo jednoduchý filtr
Zvolte název Fotosady a vyberte rozměry fotografií, zkontrolovat si můžete i cenu | U fotek můžete provést i základní úpravy jako je ořez nebo jednoduchý filtr

KL24

Nová sada fotografií

Fotografie, které budete chtít vytisknout, je nutné zařadit do nové sady. Tu vytvoříte pomocí tlačítka Nová sada v pravém horním rohu. Zde zároveň vyberete i rozměry snímků po vytištění. Volit můžete ze standardních rozměrů 9 × 13 cm, 10 × 15 cm a čtvercového 10 × 10 cm. Fotografie vyberte přímo z galerie v iOS, vašeho Instagramu, Facebooku nebo je můžete přímo v aplikaci vyfotit.

Parametry fotografií

Když na některou z vybraných fotografií klepnete, je možné nastavit počet kopií, kvalitu v jaké má být vytištěna, popř. ji ještě doupravit. Změnit lze ořez a aplikovat jeden z filtrů, které se podobají třeba těm z Instagramu. Po dokončení všech úprav stačí vyplnit dodací adresu a odeslat objednávku. Ceny se mění podle počtu jednotlivých fotografií. Pokud jich budete mít dostatečný počet, klasická fotografie 9 × 13 cm vás vyjde na rozumných 11,90 Kč. A když při objednávce zadáte promo kód CAPTURIOPHOTO, získáte k deseti fotkám pět zdarma.

Byl pro vás článek přínosný?