Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Čekáte na levnější modely nové generace GPU? Už se rýsuje GeForce RTX 4060 Ti, první detaily. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 16. 12. 2022 0:13

    Akulacz

    Pokud se krabicovky nevážou na účet, tak by to smysl dávalo. Ale asi bych to praktikoval jen u blbých her(kde když na to přijdu včas existuje refund) protože k těm dobrým se snažím vracet, což je i jeden z důvodů, proč mi nevyhovuje gamepass. A pokud o hře nejsem přesvědčen že je dobrá, tak za ni nedám o moc více než by byl rozdíl v ceně. Nad konzolí nos neohrnuju, jen pro mě to není to úplně pravé. A pokud bude platit, jak prý někde plácl Huang, jen se tím zase tak moc neřídí, že pokud bude konzole stát stejně jako rozumné GPU, tak mi to bude stále dávat smysl.
    Ale teď jsem pořídil ASL, tak už do smrti budu mít co hrát a v čem utápět peníze, takže ani konec nebo další zdražení dGPU mě nezaskočí... :D