Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Čekáte na levnější modely nové generace GPU? Už se rýsuje GeForce RTX 4060 Ti, první detaily. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 16. 12. 2022 8:27

    RemMes

    Řekl bych, že těch slev je mnohem více na konzolích, ale ve výsledku vyjdou elektronické verze cenově +- stejně jako na PC. U krabicovek má pak konzole navrch. A to třeba v kontextu, že PC už vlastně krabicovky nemá, kdežto s BRD se dá hrát bez účtu offline.
    Pro mě je konzole odpočinkové zařízení (za pár šupů), které prostě funguje. A ten zmíněný ovladač je naopak ergonomická a chtěná změna, po celodenní práci na PC.
    S těmi cenami grafik se tu také akorát bavím jak Aznohh. PCMR tu kňučí a pláčou, pak ještě podruhé s účtem za el., zatímco Koženda už nemá kam dávat peníze.
    Je jasné, že je tu i pár těch, co mají GPU na práci. No u nich si grafika snad na sebe vydělá. Zbytek si musí rozmyslet, co je pro ně přidaná hodnota. Jak konzole, tak PC mají své herní místo, netřeba se kvuli tomu mlátit.