Hlavní navigace

Centrum.sk spolupracuje s ICQ

9. 4. 2009

Sdílet

Zdroj: Redakce

České Centrum.cz spolupracuje s ICQ již delší dobu. Nyní strategickou spolupráci uzavřel i slovenský Centrum.sk, s cílem poskytnout slovenským uživatelům online komunikačního nástroje ICQ nové služby a funkce.

„ICQ je veľmi silná značka. Sme presvedčení, že práve vďaka popularite a kvalite služby nášho partnera ponúkneme slovenským užívateľom produkt svetovej úrovne pre on-line komunikáciu.“, prozradil Igor Kalaš, výkonný ředitel Centrum Holding na Slovensku.

Spolupráce přinese uživatelům dodatečné služby, jako jsou online hry, posílání SMS zpráv, rychlé vyhledávaní a podobně, přičemž pod Centrum.sk patří mnohé portály poskytující různé komunitní, zpravodajské a zábavné služby. Jejich počet má navíc v budoucnu dále růst. Eliav Moshe, výkonný ředitel ICQ dodává: „ICQ veľmi úspešne spolupracuje s Centrum Holdings v Českej republike a sme nadšení, že naše partnerstvo môžeme rozšíriť a ponúknuť Slovenským užívateľom jednu z najúspešnejších komunikačných služieb, obohatenú o lokálny obsah a služby“.

Zdroj: Tisková zpráva