Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Zaměstnanci České pošty budou od středy stávkovat zpomalením práce. Vedení si ale myslí, že se nikdo nezúčastní. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 29. 9. 2021 11:27

    Nomad (neregistrovaný)

    Tak Zásilkovna u mě při poslední zásilce HODNĚ klesla. Nechal jsem si poslat balíček do Z-Boxu, odesláno ve čtvrtek, v pátek doručováno, v poledne přišlo upozornění, že je zásilka na místě k vyzvednutí, ve tři najednou, že je na cestě na depo, tak jsem volal, kde, že to vlatně je, prý plný Z-Box. OK, stane se, během následujícího týdne mi každý den přišlo ráno info, že zásilka je na cestě do Z-Boxu a odpoledne, že se vrací na depo. Ve středu jsem jim psal, ať mi změní výdejní místo na jiné, co mám na trase. Nope, zásilka pendlovala do konce týdne a pak mi v pátek poté, co se zásilka zase vrátila na depo poslali email, že mi výdejní místo změnili na jimi vybrané poblíž. V pondělí jsem konečně získal svůj balíček a v úterý mi teprve poslali odpověď na moji žádost o změnu výdejního místa. ČP možná stojí za houby, ale alespoň si tam mám komu stěžovat.