Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Z 0 na 96 % za jeden den. Česká televize chystá velkolepý start DVB-T2. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 14. 2. 2018 16:07

    Zann (neregistrovaný)

    Ano, vytrženo z kontextu to samozřejmě může vypadat, že na vlastnictví TV to leží a padá. Néé, nepadá a neleží, TV přijímač ani rádio vůbec mít nemusíte a přesto v konkrétních případech musíte platit koncesionářské poplatky!
    "Kdo musí platit? Koncesionářský poplatek musí platit každý člověk, respektive domácnost, která vlastní – nebo aspoň jeden měsíc užívá – televizní nebo rozhlasový přijímač." a teď to nejdůležitější "Za televizní přijímač se považuje televizor nebo počítač s televizní kartou, USB TV tunerem nebo technologií IPTV. Za rozhlasový přijímač se považuje například rádio, radiobudík, autorádio, mini/mikro věž, počítač/notebook s FM/DVB-T tunerem, televize se set-top-boxem nebo tunerem pro příjem digitálního vysílání DVB-T/S/C nebo televize s příjmem programů kabelové TV, pokud umožňují příjem rozhlasového vysílání" .... blbuvzdorně řečeno "přijímáš pomocí antény (kterou u mobilu nahrazuje kabel sluchátek), musíš plati KP" a to se vyjma hipies veganů žijících v Prachovských skalách týká každého, civilizovaného, člověkě, proto je ten zákon napsaný tak, aby se to týkalo každého, kdo platí třeba jen faktury za elektřinu ... srozumitelněji už to neumím a doufám že i Ty, jak jsi sám trefně poznamenal všech joudů futrál to pobereš.