Hlavní navigace

České studio TappyTaps vám půjčí mobil, tablet nebo hodinky. Zdarma

31. 7. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Studio TappyTaps, které vyvíjí populární aplikace pro sledování dětí nebo mazlíčků (Chůvička 3G, Psí chůvička nebo Baby Monitor & Alarm) chce oslovit další šikovné programátory. TappyTaps má k dispozici řadu smarpthonů, tabletů, chytrých hodinek a jiných gadgetů a půjčí je ostatním vývojářům, aby si na nich mohli vyzkoušet své aplikace.

Zápůjčka zaířzení trvá až 14 dní a je zdarma. Musíte si pro něj ale zajít do centrály firmy v Hořicích. (Ano, tam odkud pocházejí známé trubičky.) Pokud nejste vývojář, tak si elektronické hračky můžete vyzkoušet také, ale pouze na místě.

Valnou většinu zařízení nepotřebujeme každý den. Přitom spoustě nadějným vývojářům by se mohly hodit – ať již pro inspiraci, nebo ověření nápadu ‚zda by to pro moji aplikaci šlo’. Dokud nebudete alespoň chvíli nosit chytré hodinky, tak nevymyslíte, k čemu se mohou uživatelům hodit. Stejně tak neodladíte správně GUI na malý iPad, pokud vlastníte jen ten velký. Nebo nezjistíte, že grafika pěkně vypadající na retina displeji je na tom obyčejném pěkně hnusná. Bez Google Cardboardu budete těžko prototypovat aplikaci pro virtuální realitu,“ říká Jindřich Šaršon, šéf Tappy Taps.

 

CS24

V půjčovně je aktuálně několika generací iPhonů, iPadů a Nexusů. Dále Samsung Galaxy S3, Vodafone 845 a tablet Kindle Fire HDX 8.9. Z hodinek to jsou Samsung Gear Live a Pebble. V nabídce jsou také Chromebook Acer C720 a Chromebook Pixel. Dále Apple TV, virtuální realita Google Cardboard, robotický dok Galileo, bezdotykový ovladač Leap Motion nebo mikrofon Blue Yeti.

Zdroj: TappyTaps

Autor článku