Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Чеське телебачення запускає другий мовний трек для Подій українською мовою в DVB-T2. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 25. 3. 2022 8:51

    tombomino

    "Hezké weby čtete. Nějak mě to ani nepřekvapuje."
    .. ale to by Vas melo Holecek, protoze nemuzete byt vice vedle nez jste. Jen pro Vase info, Podobne priblbly konmentar jsem od nekoho cekal. Nejsem ctenarem Parlamentnich listu, Nicmene tenhle clanek na mne vyskocil nekde na Facebooku a precetl jsem si jej, jelikoz se jedna o herce, jehoz nazory nejsou podle mne ojedinele v populaci. Jde videt, ze clovek muze pomahat a pritom ze sebe nedelat mladeho akcniho svazaka, jak to dnes tak funguje.
    "Spíš mě překvapuje, že ty Parlamentní listy ještě nejsou jakožto dezinformační web vypnuté."
    .. tohle totalitni komunisticke mysleni (ala aktivni svazak) mne fascinuje. Lidi jako Vy si vubec neuvedomuji, co je to za pruser, vicemene nelegalne, bez soudnich prikazu atd. vyrabet neustalou cenzuru. Jakoby nestacil fakt, ze tady nemame zadnou nezavislou zurnalistiku (jelikoz je vicemene vse skoupeno oligarchama), ale jeste vsechno ostatni vypnem. protoze preci existuje jen jeden nazor a vse ostatni je potreba patricne ocejchovat a zakazat neco jako bigotni katolik nebo muslim. Kdyz se i Ombudsman vyjadri v tom smyslu, ze se vracime pred listopad 1989..mozna by stalo se nad tim minimalne zamyslet, jestli nahodou neni neco spatne.
    Jinak hnojomety funguji oboustranne a mate je bohuzel i v mainstreamovych mediich, stejne tak jako nepodlozene konspirace,atd.