Hlavní navigace

Česko má svůj „Macworld“. V pátek startuje jablečná konference iCON

11. 2. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Už tento pátek a sobotu 15.–16. února proběhne v prostorách pražské Národní technické knihovny konference iCON Expo. Jde o největší českou akci týkající se Applu a snad také první ročník pravidelné konference, na které se budou střetávat fanoušci jablečných technologií, odborníci a firmy.

Samotný Apple se podobných akcí nezúčastňuje, protože má vlastní exkluzivní konference. I tak ale na iCONu budou přítomní všichni čeští Apple Resellers a hlavními partnery jsou společnosti Belkin, Canon, Logitech a WD, které pro iZařízení a Macy vyrábějí řadu příslušenství. Své produkty tam vystaví ještě 40 dalších značek.

Lákadlem iCONu bude série přednášek od vývojářů, vydavatelů, novinářů nebo jiných specialistů zabývajících se produkty a službami Applu (viz program a řečníci). Největší hvězdou bude rumunsko-americký analytik Horace Dediu, zakladatel společnosti Asymco, s níž sleduje vývoj Applu a mobilního trhu.

iCON je rozdělen do několika částí. Vstup na výstavu a vybrané přednášky je zdarma, zpoplatněny jsou až odborné prezentace a workshopy. Veškeré informace o konferenci najdete na webu iconprague.cz.

Autor článku