Hlavní navigace

Český Hellshare se také zalekl zátahu na Megaupload a v zahraničí končí

Sdílet

Zdroj: Redakce

Hellshare na své facebookové stránce potvrdil, že končí s poskytování služeb mimo Česko, Slovensko a Polsko. V jiných zemích stahování nebo nahrávání nebude fungovat. Provozovatelé chtějí nejdříve vypracovat právní analýzy, zdali je jejich podnikání legální i jinde.

Přitom nám zástupci nedávno potvrdili, že žádné kroky jako reakci na Megaupload nechystají.

Vážení uživatelé, rádi bychom upřesnili, co nás vedlo k zaměření HellSharepouze na Česko, Slovensko a Polsko. Jistě jste si všimli momentální situace, která na poli těchto služeb panuje. Z tohoto důvodu jsme se rozhodli znepřístupnit HellShare na trzích, na kterých doposud nemáme právní analýzu změn nahlížení na tyto služby.

Velmi nás mrzí nepříjemnosti, které jsme Vám tímto způsobili. Bohužel není technicky možné vracet platby za kredit hromadně. Jelikož nevíme, kteří uživatelé jsou momentálně v zemích, kde je HellShare nedostupný. Proto prosíme, abyste se obrátili na naši podporu, kde již individuálně vyřešíme Vaše žádosti. Děkujeme za pochopení.

K jiným omezení ale nedošlo. Na hellshare.cz stále najdete vyhledávač souborů, funguje sdílení a služba také nadále vyplácí odměny. To jsou totiž tři hlavní kroky, které začaly blokovat konkurenční služby.