Hlavní navigace

Čeští Warhorse Studios vnadí dalším trailerem na Kingdom Come: Deliverance (video)

18. 8. 2017

Sdílet

Zdroj: Redakce

Propracované RPG bez draků a magie, tím chce zaujmout Warhorse Studios v nové hře Kingdom Come: Deliverance. Láká na české prostředí začátku 15. století, kdy Zikmund usiloval o český trůn. Tvůrci slibují do detailů vymodelovanou krajinu i realisticky se chovající NPC, které budou ve vesnici opravdu žít. Věrné mají být též bitky, rytířské souboje i velké bitvy.

Hra má po několika odkladech již snad konečně stanoveno datum vydání. Kingdom Come: Deliverance přijde 13. února 2018 na PC, Xbox One a PS4. Warhorse Studios včera ukázalo další trailer. Znovu láká na příběh o pomstě. V roli Jindřicha se zapojíte do odporu proti Zikmundově armádě, jež vypálila hrdinovu rodnou vesnici a povraždila většinu občanů včetně Jindřichových rodičů.

Znovu ale také ukazuje sice líbivou grafiku (hra běží na CryEnginu 3) a dobrý anglický dabing, ale zatím ještě nezvládnuté animaci obličejů. Tvůrci nicméně stále dokola opakují, že animace nemají prioritu a upraví je až po dokončení ostatních částí hry.

CS24

Na hře pracují Dan Vávra, Martin Klíma nebo Viktor Bocan, tedy lidé stojící za Mafiemi, trilogii UFO či Operací Flashpoint. Warhorse Studios založili v roce 2011 a dva roky nato oznámili, že připravují novou hru. Dlouho nemohli najít vydavatele, a tak našli pomoc u samotných hráčů. Rozjeli kampaň na Kickstarteru, ve které vybrali v přepočtu 36 milionů korun. Zdeněk Bakala pak do firmy investoval dalších 120 milionů, za které získal 70% podíl.