Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Cetin připojil do své sítě milion domácností. Průměrná rychlost je 115 Mb/s. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 20. 5. 2021 15:51

    Szepy

    dřív jsem měl ten základní comtrend vr3026e co dávali k prvním VDSL, dokud mi nezměnili ip a nesnížili snr tak mi stačil, až na malej počet možných přesměrovaných portů, potom co jsem začal s něma řešit ty problémy tak z nich samozřejmě vypadl modem, já jim řekl že to tím není protože to by nezačlo z ničeho nic po změně ip a snížení snr na downstreamu, ale stejně jsem vzal novej ( https://www.czc.cz/zyxel-sbg3300-n/177656/produkt ), tenhle dokonce v DSL statech měří víc a přesněji než ty přístroje co s sebou ti technici nosí na měření, sami mi to řekli když jsem jim to ukazoval(nevím jak se jim teď říká), tady jsou screeny ( https://imgur.com/a/dZb57KY ), první je bez využití stahování, druhý je s rychlostí 3MB/s, třetí 5MB/s a poslední je bez omezení(10MB/s), používám na to stránku https://packetlosstest.com/ ,ano, je v usa, ale to na situaci nic nemění, stahuju z úplně jiného serveru než měřím ten packet loss(steam download s nastaveným serverem v česku)