Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku CETIN zdvojnásobil rychlost přípojek. Stálo jej to přes 10 miliard korun. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 12. 6. 2018 16:13

    Carda19

    matyasrr: No jestli je to tak, tak je to křivárna jelikož první barák co jede na 50 je můj a jde to níž po ulici až na konec. :D Je to celkem škoda mapa mi ukazuje tedy 50 ale na FB mi týpek napsal že mám aspoň možnost přejít na 100 Mbit/s ale zřejmě to nebude garantovaný protože mi ještě napsal že síť pracuje v rozmezí 56-100 Mbit/s. Jinak citace z FB zprávy: Nicméně informace, kterou jsem ještě dnes obdržel od kolegů je taková, že je u Vás dostupné připojení o rychlosti až 100Mbit/s (nutno podotknout, že tento rychlostní profil pracuje v rozmezí 56-100Mbit/s). Máte-li tedy zájem, kontaktujte některého z poskytovatelů ve Vaší lokalitě ohledně tarifu, který by Vám mohl vyhovovat. Děkuji za pochopení, s pozdravem, Marek / FB tým CETIN.