Hlavní navigace

Cetin vám dá 1000 Kč za doporučení nového zákazníka pevného internetu

15. 9. 2022

Sdílet

Zdroj: Cetin
Cetin jakožto správce největší pevné telekomunikační sítě v Česku nabízí program Doporučovatel. Původně se týkal techniků, kteří třeba během připojování nového zákazníka získali dalšího a tím si přivydělali. Nyní jej rozšířil na všechny.

Tisíc korun tak můžete získat i vy. Mělo by přitom být jedno, ke kterému operátorovi se zákazník přihlásí, podmínkou je pouze to, aby šlo o pevnou síť Cetinu. V síti Cetinu nabízí připojení okolo dvaceti operátorů a jejich nabídky se liší. Někteří z nich pak nabízejí internetové připojení i v rámci jiných (vlastních) sítí, to se týká třeba hlavně Vodafonu.

CS24

Program s doporučením se tak týká zákazníků, kteří si sice objednají internet třeba u O2, 365internet nebo Nej.cz, ale v rámci pevné sítě Cetinu, a hlavně přes jeho stránky zrychlujemecesko.cz. Podrobnosti uvádí Cetin ve své zprávě. O službě (ještě v původní formě) je také aktuální podcast Cetinu.

Cetin počítá i se zapojením firem a influencerů se sdílením jeho bannerů. Banner ani odkaz ale neobsahují žádný unikátní kód doporučovatele. Naopak nový uživatel je při registraci dotázán na e-mail toho, kdo mu připojení doporučil. Doporučit se tak dá i slovně, ale jako doporučovatelé byste měli být zaregistrovaní. Nelze při objednávce zadat e-mail úplně kohokoliv. Cílem je, aby doporučovatelé doporučovali službu ideálně na základě nějaké zkušenosti. Pokud se takto k síti Cetinu připojí nový zákazník a vydrží minimálně 60 dnů, Cetin vám vyplatí peníze.

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.