Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku ChatSIM nabízí za 395 Kč neomezenou textovou komunikaci po celém světě. V čem jsou háčky?. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 16. 3. 2017 15:36

    Schotek (neregistrovaný)

    Ty přepočty jsou zajímavé, ale s ohledem na zaměření služby trochu jí uhýbající. ChatSIM je určená pro jiné použití - ideálně do druhého slotu u dvousimkového telefonu pro člověka cestujícího po světě. Na hovory a textovky má stále svoji lokální sim s lokálním mobilním číslem, ChatSIM je pak na komunikaci se světem mimo tyto dva kanály. V tom je její síla. A přestože tam ta možnost je, s použitím hlasových hovorů se z tohoto důvodu vůbec nepočítá.

    Navíc i tak v kontextu celého světa ta cena za hovor není špatná - vždyť ze spousty destinací si s českým operátorem nezavolám za méně, než za devadesát korun za minutu (za mě typicky čína), ve srovnání s čím je uvedených pět korun super cena. A nebo data - Megabajt dat z hongkongu u Vodafone stojí 399 korun, co je proti tomu vypočtených deset korun za megabajt. Svět holt není jenom Chorvatsko nebo Itálie...