Hlavní navigace

Cherry Stream 3.0: její tempo je vražedné, jejím revírem jsou kanceláře

19. 10. 2015

Sdílet

Zdroj: Redakce

Značka Cherry patří společnosti ZF Electronic Systems, která se zabývá výrobou počítačových klávesnic, myši a nejrůznějších čteček datových, bezpečnostních a kreditních karet. Svou činnost provozuje od roku 1967, čímž se bezpečně řadí k nejstarších producentům počítačových periferií vůbec.

Hledáte-li poslední technologie, design vesmírného věku a mnoho programovatelných tlačítek, pak pro vás nová klávesnice Cherry Stream 3.0 jako kolegyně úspěšné Cherry Stream XT určitě není. Zaměřuje se naopak na málo náročné uživatele, respektive celý široký segment obchodů, kanceláří nebo i průmyslu.

Stream 3.0 nabídne např. nízký zdvih tlačítek, tiché psaní a odolnost vůči tekutině. Tělo je vyrobené z pevného ABS plastu a popisky by měly být díky laserové technologii trvalé. Každá klávesa má certifikaci na dvacet milionů stisků.

Rozměry klávesnice jsou 472 × 176 × 18 mm, součástí je samozřejmě i numerický blok. Rozložení kláves je pak více než standardní, avšak bonusem je přeci jen šestice multimediálních tlačítek. Kontrolní LED svítí modře, klávesnice je bílá nebo černá. Svůj případný zájem budete moci uspokojit po 20. říjnu, a to za cenu okolo 750 Kč.

Zdroj: Cherry