Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Chrome bude kvůli bezpečnosti blokovat zastaralé pluginy. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 4. 8. 2010 7:44

    mqk (neregistrovaný)

    Řekl bych, že je to podstatně konstruktivnější než tento příspěvek. Některým lidem ale dělají problémy příspěvky nad nimiž je třeba se zamyslet. Ad Windows 7 a připomínky:
    1) Na subnotebooku používám dlouhodobou sérii typu "jedu -- dám uspat -- jedu -- dám uspat". Obvykle to končí tím, že W 7 jsou už tak pomalé (tj. už nestíhají ani když člověk píše a jsou o několik písmenek pozadu), že daný problém musí člověk vyřešit restartem. Zdůrazňuji, že je to na počítači bez přebytku výkonu (Intel Atom), nicméně po restartu už je zase v pohodě. Jestli chcete popíchnout, tak Linux (Ubuntu) mi to nedělá.:-)
    2) Modrou obrazovky smrti už jsem taky viděl, nicméně se mi to asi za půl roku, co notes mám, stalo jednou, takže bych ke stabilitě systému zas až takový výhrady neměl.
    3) Poradce s kompatibilitou je uplně debilní -- člověk mu zadá "Tento program pracuje správně" a "Nezobrazovat tuto zprávu pro daný program znovu" a stejně se zase objeví. Toto ale funguje jen pokud člověk jede pod neadministrátorským účtem. Teď nemluvím o možnostech to přenastavit, teď mluvím o tom, že po "Nezobrazovat tuto zprávu pro daný program znovu" by se to pro daný program nemělo znova objevit.