Hlavní navigace

Chystá Apple na září také nový iPod? Jaké vlastnosti by měl mít?

21. 8. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Září bude opravdu skvělý měsíc, alespoň pokud jste fanouškem Apple a věříte všem těm informacím o produktech, které by měly být představeny. O iPhone 5 vlastně už nikdo nepochybuje, silně se věří také v uvedení iPad Mini. K této dvojici se nyní přidává i další ikona společnosti Apple, přehrávač iPod, konkrétně verze iPod Nano.

Na základě čeho se začalo o nové verzi přehrávače uvažovat? Jednak už jsou to dva roky od uvedení posledního iPod Nano. Nějakou změnu už by to opravdu chtělo. To je ale možná jen zbožné přání. Daleko určitější je fakt, že u velkých prodejců typu Amazon nebo Walmart začíná být dost obtížné iPod Nano sehnat. Praxe většinou bývá taková, že Apple své velkoodběratele předem informuje, že chystá uvedení nové verze určitého produktu a oni tak snižují své objednávky na starší verzi.

Důvod pro nedostupnost iPod Nano ale může být i prozaičtější, zkrátka se objevil nějaký problém při výrobě a ta se radikálně zpomalila. Nový iPod Nano se také zatím nikde neobjevil na žádné uniklé fotce a doposud zůstával stranou zájmu a tak se ani nemluví o nových vlastnostech, které by mohl mít. Větší paměť? Možnost nahrávání videa? Kdo ví. Jak to všechno bude se (snad) dozvíme 12. září.

Zdroj: ubergizmo.com