Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Chytré hodinky stále nejsou hit. Prodá se jich méně než tabletů. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 8. 3. 2018 10:02

    Zann (neregistrovaný)

    Tak já nevím kde žiješ nebo s kým se stýkáš ty, ale mi viděti smart watch rozhodně jako zázrak nepřijde, naopak, kdo má hodinky (a těch lidí uznávám, není mnoho) tak má smart watch a ty náramky jsou ještě častější. Ale je celkem logické, že bych je asi nehledal mezi inkoustama na financuje, kde se třeba pohybuješ ty, ale například mezi aktivními lidmi nebo lidmi co nepovažuji za vrchol technologického pokroku skládací tabletu Windows 10, kde se občas pohybuju já, to je prostě věc názoru, rozhodně jich ale vidavam víc, než třeba loni touhle dobou, takže bych určitě netvrdil že jsou nějak na ústupu. A mimochodem co to znamená když je něco "hit" v objemovém měřítku? Že je má každý druhý? Tak to pak jo. No a když si někdo koupí přístroj s chytrými funkcemi aby je pak vypnul, tak je vymalováno ????