Hlavní navigace

Názor k článku Dohání Čína TSMC, Samsung a Intel? Její SMIC prý ještě letos spustí výrobu 7nm čipů od RedMaX - S kazdym dalsim prectenym clankem na technologickych webech...

  • 15. 3. 2020 9:42

    RedMaX

    S kazdym dalsim prectenym clankem na technologickych webech ani nemusim chodit na Novinky si rikam jen "koronavirus na ne". Lidstvo proste musi vychcipat, aby mohlo zacit neco noveho a lepsiho.

    Vazne si ty arogantni Amici dovoli diktovat Holandsku, co mohou nebo nemohou prodat do Ciny? Sila! Pochopim toho americkyho saska, ze s Cinou bojuje a zakazuje. At si doma dela co chce, ale ze svy moresy taha i do Evropy, to uz je fakt moc. Odjakziva jsem Ameriku uznaval, ale tohle uz proste nekousnu. Jedine doufat, ze sasek chytil od toho Brazilce koronavirus, dostane stopku a bude klid.

    ---

    "Čekalo se proto, že případný 7nm proces by firma mohla mít také třeba až s pětiletým zpožděním (takže dejme tomu od roku 2023), kdy už globální lídři budou úplně jinde."

    Pamatujete, jak Intel rikal ve 2015, jak je nikdo nemuze ohrozit, protoze nez budou mit nekdy ve 2019 proces na podobne urovni jako bude mit jeste ve 2015 Intel svych 10nm, tak tou dobou bude Intel uz uplne nekde jinde? :-D Ono se to teda svym zpusobem splnilo (Intel je jinde, radeji nebudu psat kde), ale zaroven se ukazalo, ze cokoli predikovat je dost osidne. :-D