Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Čínské x86 procesory Zhaoxin jsou konečně na našem trhu – v NAS počítači od QNAPu. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 31. 7. 2021 18:36

    Pan Jaroslav Crha (neregistrovaný)

    Můžeš to nějak dovysvětlit, postuješ tu video jak tu někdo hraje Battlefield na Zhaoxinu a pak napíšeš že to je pro office work a přehrávání filmů ? WTF ?
    Dále by mě zajímalo, jaktože má teda nVidia fuj fuj hnusné a nestabilní ovladače, AMDD má ty nejlepčejší ovladače na světě, které nepadají a jdou v pohodě přeinstalovat, bez externí fanouškovské aplikace, která odstraní všechny složky, sobory a zápisy v registru, protože přece nikdo nepotřebuje přeinstalovávat jejich bezchybné a dokonalé ovladače. A nevím jestli vůbec smím zmínit ovladače intelu, na kterých nejednou ani windows miny. Tak mi sakra vysvětli, na jakých ovladačích jel ten zhaoxin ? To mají vypůjčené ovladače od AMD nebo jak to mají ? Počkat, má vůbec AMD nějaké LITTLE procesory ?
    Co je to novodobá hra? je to train sim world ? Je to unreal engine ? Nebo Kingdome come ? Nebo Half life2 ? Doom 2016-ethernal ?
    Mockrát děkuji za stručnou a vyčerpávající odpověď. Konkurence je přece třeba. Ale mám takový strah, že pro intel to konkurence nebude.