Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Čínský čipový průmysl se pyšní, že dohání Západ, ale realita je jiná. Většina čipů Huawei je defektní. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 5. 7. 2024 13:33

    Dedek pařan

    Když někdo nemění názor neznamená to, že se mýlí. To že komunisti staví továrny není změna. To co se nezměnilo je to, že stále neumožňují pluralitu názorů a poltickou soutěž. Jsou stále arogantní rozpínaví a řinčí zbraněmi. To se nezměnilo a když si tohle odmítáte připustit tak si myslíte, že proto mám podle Vás staré myšlení.

    To co tady předvádíte je svazáctví které komunisti rádi využívají. Je to mix naivity a zapálení. Tím blbnou lidi aby jim sloužili a sířili jejich jedovaté myšlenky. Jsou pak oni pověstní užiteční idioti co propagují jejich ideologii jako Vy a RedMarx.

    Jak píšete "Maji mozky, vzdelani, penize i chipovy prumysl." ale neumí to využít proto jsou tak neefektivní. Efektivitu by jim zajistila demokracie ale tu prostě nepřipustí protože by se ukázala jejich neschopnost.

    Přeji brzké prozření z rudého snu.