Hlavní navigace

Akce měsíce. Humble Bundle prodává strategii Civilization VI jen za 12 dolarů

Sdílet

Zdroj: Redakce

Jsou to dva roky, co Humble Bundle spustil měsíční přeplatné, v rámci kterého vám za 12 dolarů prodá několik her (od AAA titulů až po indie pecky) v ceně 100+ dolarů. Dříve jste kupovali zajíce v pytli, už více než rok však Humble hlavní hru, kterou bude rozdávat příští měsíc, oznamuje dopředu.

A aktuální akci by si neměli nechat ujít fanoušci tahových strategií, Humble totiž naděluje Sid Meier’s Civilization VI a k ní dvě DLC (scénáře, nikoliv nové národy). Hra se běžně prodává za 60 dolarů/eur, během vánočních výprodejů byla za polovinu. Za 12 dolarů ji nikde jinde neseženete. Při nákupu získáte Civilization VI ihned, další hry až za 25 dní. Pak zároveň přijde nová akce.

CS24

Například v lednu jste za 12 dolarů mohli získat předem Quantum Break, poté pak jako překvapení Tomb Raider, Sleeping Dogs, Warhammer 40,000: Dawn of War a další hry.

PS: Nedávno vyšla Civ6 i na iPadech (stahujte z App Storu). Pro počítače pak letos vyjde datadisk Rise and Fall, který přidá osm nových národů a několik dalších herních mechanik.