Hlavní navigace

Club3D dává k Radeonům i GeForce kopu her. Far Cry 3, Assassin's Creed 3 a další

16. 11. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Vánoce se blíží a s nimi i čas dávání (a doufejme také dostávání) dárků. Pro firmy ovšem také čas, kdy je třeba udělat maximum pro zužitkování zvýšené poptávky zákazníků. Firma Club3D se o to zřejmě hodlá zasadit zkombinováním druhého s prvním. Lidem, kteří pořídí grafickou kartu tohoto výrobce, totiž slibuje přibalit zadarmo celou řádku herních titulů zadarmo jako dárek. Taková praxe je samozřejmě důvodem k oslavám, ale tak úplně bez háčků to v tomto případě není, jak uvidíte.

Ještě než se dostanu k tomu, čím je tato speciální nabídka možná až komicky vypečená, podíváme se na to, co je vlastně součástí. Nejvíc si na své přijdou Radeony. Nejlevnější kartou s nárokem na bonus je model HD 7750, který dostane Nexuiz, strategii Total War: Shogun 2 a Dirt Showdown. K tomu je navíc ještě WinZip 16.5 Pro, což sice není hra, aplikace ale dokáže využít akceleraci pomocí OpenCL. S grafikou HD 7770 GHz Edition dostanete k uvedenému navíc ještě Far Cry 3 a jakýsi kupon na 20 % slevu při koupi hry Medal of Honor: Warfighter.

Pokud koupíte dražší kartu ze série HD 7800, přibudou vám pod stromeček ještě Sleeping Dogs. Obsah bundlu slabších modelů je samozřejmě zachován také. A konečně pokud vaše prasátko padlo za oběť rovnou některému z Radeonů HD 7900, přidá vám Club3D ještě zabijáckou akci Hitman: Absolution a kyberpunkovou Deus Ex: Human Evolution (na okraj musím říct, že při referování o dnešních hrách si dvojtečka moc neodpočine).

Club3D: hry zdarma ke grafickým kartám

Her, které dostanete k Radeonům, je tedy docela dost. V kontrastu s tím působí až legračně bonusy pro příznivce karet GeForce. jsou totiž jen dva. Ke kartě GeForce GTX 650 Ti (právě jen tomuto modelu) dostanete jinou zabijáckou akci Assassin's Creed III a pak již jen placený doplněk pro World of Warcraft, a sice Pet: Pandaren Monk (měl by stát zhruba 10 USD, co se jeho „užitečnosti“ týče, nechám soud na vás). Zjednodušeně řečeno vám ve hře jako společník přibude ochočená panda. Pokud se vám to zdá relativně chudé, tak vězte, že k ostatním GeForce 28nm řady (tedy od GTX 650 po GTX 680) už dostanete dokonce jen tu pandu. Nový Assassin's Creed však můžete získat se spoustou GeForce jiných značek díky současné akci Nvidie vztahující se i na některé české obchody.

Club3D: hry zdarma ke grafickým kartám

S trochou zlé vůle bychom si z toho možná mohli vzít ponaučení, že prodat Radeon architektury GCN je dnes mnohem těžší, než se zbavit nějakého toho Keplera. Zde se ovšem dostáváme k onomu chytáku. Pokud vám totiž bylo při čtení seznamu her přiložených k Radeonům něco povědomé, vůbec jste se nemýlili. Tyto hry v rámci promo akcí nabízelo samotné AMD, a nejde tedy o exkluzivní záležitost firmy Club3D. Nexuiz, Dirt Showdown a Deus Ex: Human Revolution dávalo AMD k Radeonům již na jaře. Hitmana, Far Cry 3, Sleeping Dogs a slevu na MOH: Warfighter pak přihodilo zcela nedávno, u příležitosti uvedení ovladačů Catalyst 12.11 s propagačním jménem „Never Settle“.

Club3D: Radeon HD 7970

Už je tomu tedy tak, že se Club3D chlubí cizím peřím. Assassin Creed III (pokud se nemýlím) také přibalovali i další výrobci, zřejmě s asistencí samotné Nvidie. Ale abych nebyl tak zlý, něco navíc přece jen dostáváte. Z dlouhého seznamu ještě zbývá Total War: Shogun 2 a licence programu WinZip 7.5 Pro. A ovšem ještě ona ochočená panda do WoW pro příznivce Nvidie.

 

KL24

Pokud vámi ještě stále cloumá chuť si z této promo akce něco urvat pro sebe, budete se muset nejprve popídit po vhodném obchodu k nákupu. Mezi podmínkami je vedle geografických omezení (která se nás doufejme týkat nebudou) leccos, podstatné ale je, že na akci musí explicitně spolupracovat prodejce karty. Club3D žádného českého partnera explicitně neuvádí, v seznamu je však například obchod polský, takže ještě není třeba ztrácet naději. Třeba se některý z našich větších e-shopů do akce také zapojí, uvidíme. Každopádně ale pozor na to, že herní bundle nedostanete automaticky.

Zdroj: Club3D (TZ)

Byl pro vás článek přínosný?