Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Cnews FM: Kino za předplatné, hry za předplatné a Windows Core OS [podcast]. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 3. 2. 2018 20:20

    RedMaX

    Souhlas s Petrem.
    Netusim, ze je kino drahy, asi by me to nejak nerozhodilo, ale do kina nejdu proto, ze se mi jit nekam vubec nechce. Pokud by melo byt kouknuti se na film o tom nekam jit, tak na filmy vubec nekoukam. Ne dal nez k TV proste nedojdu. :-) Takze moviepass at si klidne nechaj.

    Obchody s hrama me taky nezajimaji, xbox prodava Alza, nepotrebuju ho kupovat v hernim obchode. Proste se xboxy budou prodavat v klasickych elektrech a hry digitalne nebo to mesicni predplatny. Obchody s hrama si budou muset najit jinej byznys.
    Na PC uz to docela dobre funguje (Steam, GOG), ted to ceka Xbox a urcite na to casem prejde i Playstation.

    Ten Core OS, me to prijde divny, bych rekl, ze MS se prave te dvojjakosti chce zbavit a nechce mit Windows 10 + Core OS, ale jenom Core OS. Podle me porad verej tomu nesmyslu, ze lidi opustej win32 a prejdou na UWP, coz se proste nestane. Jinak ale pokud to MS udela dobre, coz asi ne, ale pokud, tak preci Win32 muze bejt taky jenom modul, pak by to davalo smysl.