Hlavní navigace

Názor k článku Cnews FM: Apple vynalezl displeje OLED a bezdrátové nabíjení [podcast] od RedMaX - Zajimal by me nazor uzivatele z USA, Anglie,...

  • 16. 9. 2017 11:12

    RedMaX

    Zajimal by me nazor uzivatele z USA, Anglie, Nemecka. Proste z bohatych zemi s vysokyma platama, co si myslej o cene za iPhone X.
    Mne to samozrejme z ceskeho pohledu prijde hrozne moc a presne taky jsem hned videl to srovnani, ze za 35K si chci koupit herni notas, pricemz ten soucasnej mam 8 let a takovou dobu proste telefon neda. (Jiste dnesni hry si na tom notasu nezahraju, ale furt v nem muzu mit aktualizovanej OS, coz proste neda ani ten iPhone, ikdyz samozrejme podpora 5 let je o necem jinym nez u Androidu, kde je maximalni podpora 2 roky a bezne tez jen 1 rok.)

    Zase ale premiovy Androidy (Samsung, Sony, ...) stoji okolo 25K a i to je moc a mozna kdo da 25K, uz nema problem dat i 35K. Ja si ted kupuju Android a protoze ma tak omezenou softwarovou podporu, tak jsem zatim dal nejvic 12K. Pokud by napriklad hypoteticky Intel+Microsoft udelali x86 telefon, na kterej bych si mohl normalne nainstalovat klasicky Windows 10, tak by se k tomu dalo pristupovat jako ke zmensenymu notebooku a pak bych se i tem 25K nebranil, ale za lagdroid to fakt nedam.