Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Cnews FM: Apple vynalezl displeje OLED a bezdrátové nabíjení [podcast]. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 16. 9. 2017 15:08

    nebulon

    Apple je jako nabozenstvi. Nekteri veri fanaticky, jini vice ci mene. Pak jsou ti co vice ci mene neveri. Nasleduji je neverici s tema co tuhle viru nesnasi. No a protoze vericich je hodne, tech fanatickych snad uplne nejvice, tak predstaveni daneho nabozenstvi zkousi co lide snesou. A vyplaci se to. Protoze snesou hodne. Kdo by chtel bibli iP8, kdyz o puhych 15K vice muzete mit knihu psanou lidskou krvi na lidske kuzi :D. Verte. Tech 15K navic da hodne lidi. At uz muzou si to dovolit. Ci nemohou. ale stejne to udelaji. Kopit ci nekoupit je otazka principu. At se na me nikdo nezlobi, ale tuhle prasarnu nemuzu podporovat. A to, ze je to super system a ma podporu 5let? lol. Jen sypte holeckove at se maji ogari z teho Eplu dobre. Doufam, ze chodi Jobsovi alespon vymenovat kvetiny na hrob, pac mel to synek dobre vymyslene. A slape to i ted. Ikdyz to selsky rozum nebere....