Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Cnews FM: Druhá vlna digitalizace přišla příliš brzy. Nebo ne? [podcast]. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 13. 3. 2017 9:27

    Tom-One

    No otázka je zda větší zlo než sledovat klasickou TV je zírat na YouTube kde je 90% obsahu naprostý odpad,nebo viset na Facebooku :)
    Ono legálních možností jak nahradit klasickou TV ať pozemní či satelitní moc není.Streamovací placené služby mají hodně ale opravdu hodně omezenou nabídku,nemluvě o časté absenci dabingu.Za to mám platit? Klasické TV stanice nabízí či časem nabídnou vlastní online archiv,ale asi nebudou přeprodávat vlastní produkci službám typu Netflix
    A pokuď mám náladu na film? To mám prohledávat pirátská fora a hodiny stahovat? Není lepší počkat až ho bude vysílat třeba v prvotřídní kvalitě HBO ? :)
    Online televize rozšiřuje možnosti,ale že by nahradila v dohledné době klasickou TV to asi ne.
    Nechci vidět jak by vypadala konektivita internetu pokuď by třeba jenom 10% diváků TV najednou začalo vše co sleduje stahovat či streamovat.
    A mimochodem,sledovat doma třeba jenom dokumenty na pidi displeji PC nebo nedej bože tabletu či mobilu je zvěrstvo:)