Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Cnews FM: Druhá vlna digitalizace přišla příliš brzy. Nebo ne? [podcast]. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 13. 3. 2017 19:37

    Tom-One

    Ona je celá myšlenka že (ne)vlastnictví TV má cokoliv společného s inteligencí je podivná....Nesešla se spíše na škole exoti kteří se museli za každou cenu lišit? :)
    Nevím jestli někdo někoho nutí sledovat program který ho nezajímá,snad má na výběr z desítek kanálů na pozemáku a stovek na satelitu...Případně TV vypnout.
    TV je prostě zdroj pasivní zábavy a vždy byla.To je pravda.Na druhou stranu třeba u na TV jsem viděl řadu dokumentů které bych na PC či tabletu rozhodně nestahoval prostě proto že se týkali oblasti o které mám skoro žádné či jenom okrajové znalosti....Na TV jsem je zhlédnul a rozšířil si obzory.
    A jak jsem psal.Neumím pochopit jak někdo může sledovat film či třeba seriál na čemkoliv menším než 32". :) Ale asi je to taková doba když znám dost lidí co doma ,,serfují,, na mobilu a přitom mají opodál vypnuté PC.Prostě masochisti. :)