Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Cnews FM: Fall Creators Update bude zajímavější než Creators Update [podcast]. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 16. 5. 2017 19:42

    Maudit (neregistrovaný)

    Panove je to jednoduche - cast aplikaci vyuzivajicich UWP bridge muzete najit google searchem. Staci pouzit nasledujici query (presne jak je napsane): "Uses all system resources" site:www.microsoft.com/en-us/store

    UWP bridge aplikace vetsinou maji "Uses all system resources" jako jedno z pridelenych prav. Aktualne najde 621 aplikaci, ale ne vsechny bridged aplikace to potrebuji a ne vsechny budou zaindexovane. Takze MS rozhodne nekeca. To vy kecate a co je horsi, naprosto nicim to nemate podlozene. Automaticky predpokladate, ze tam ty appky nejsou a pritom si to neumite vyhledat a overit. Pokud se nepletu, overovani je zaklad solidni novinariny.

    A porad tu kecate o tom, ze tam nejsou popularni aplikace, ale jsou. Z popularnich aplikaci tam chybi uz jen SnapChat. Ted po iTunes prisel totiz i WhatsApp. Jdou tam i profesionalni aplikace - od Autodesku i Adobe a dalsich.