Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Cnews FM: Google a monopol jménem Android [podcast]. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 12. 11. 2016 18:36

    Zann (neregistrovaný)

    Vůbec se nemíním účastnit tvého oblíbeného poměřování pinďourů, takže na tvoje bláboly vůbec nebudu reagovat. Položím pouze dvě otázky a dávej bacha co odpovíš, podle toho budete definitivně jasné zda jsi jen nepozorný a nemáš přehled, nebo jsi prostě jen tradiční trouba. 1)Kde v tom článku je vysloveně napsáno že os Android je shit? 2)Co KONKRÉTNĚ znamená že je OS dravý, v našem případě Android a jak se to KONKRÉTNĚ projeví, jaké to má KONKRÉTNÍ následky. Ideálně bych uvítal tvou vlastní zkušenost, naopak kidy jako "vždyť to všude pisou" nebo "kamarádovi se stalo" mě nezajímají vůbec, kdybych chtěl číst propagandu a bachorky, projdu si Česká IT fóra, protože tolik objektivních odborníků na dané téma nenajdete nikde jinde na světě. Teď se ukaž, blamáž.